Systema Amsterdam Russian Martial Art


HAND-TO-HAND COMBAT

SYSTEMA HAND-TO-HAND training onthult de ware manier van zelfverdediging, Deskundige noemen het de belangrijkste bijdrage aan de wereldwijde beweging van het leven en gevechtstraining.

Je bestudeerd alle aspecten van ongewapende hand-to-hand combat, waaronder een groot aantal fascinerende drills en ideeën, manieren om het uithoudingsvermogen te ontwikkelen, sensitiviteit, slagkracht, uniek gebruik van het lichaam voor verdediging en aanvallend, totale controle over elk soort ongewapende aanval met nadruk op de ademhaling, continuïteit, efficiënte en onvoorspelbare bewegingen. 


GROUNDFIGHTING

Unieke strategieën om elke denkbare aanval, vanuit alle hoeken en standen te overwinnen, versla meerdere aanvallers en leer te het afnemen van wapens - dit allemaal vanaf de grond.

Leer te vechten vanaf de grond ongewapend tegen één of meerdere tegenstanders die je proberen te grijpen, verwurgen, schoppen en slaan, je ledenmaten willen immobiliseren, in de mount hebben of andere soorten van aanvallen.

Leer de tactiek van ademhaling te ontwikkelen, blessures te voorkomen, optimaal gebruik te maken van je lichaam en het versterken van de psyche. Van basis drills en beweging naar uitzonderlijke dynamische free-flow drills ontwikkel je skills om jezelf te bevrijden van de ergste tegenstanders en je eigen angst en spanning.


DISARMING WEAPONS

Uniek gebruik maken van én verdedigen tegen wapens bv mes, stok, pistool en ketting.

Leer volledig controle te krijgen over één of meerdere gewapende aanvallers te krijgen. Ontwikkel zowel de fundamentele en geavanceerde tactieken, als jezelf ongewapend of gewapend bent. Ontdek de ongelofelijk vele mogelijkheden van de 'normale' items in je omgeving die zeer effectieve instrumenten van bescherming kunnen zijn.

Leer niet alleen gevaarlijke gewapende aanvallers te overwinnen, maar ook de nog grotere bedreiging: je eigen stijfheid, spanning, kwetsbaarheid en angsten.


WARM-UP EXERCISES 

Gespecialiseerde Russische militaristische oefeningen stellen je in staat om een volledige lichamelijke warp-up en energiebalans te bereiken in slechts een paar minuten. Eerder alleen bekend binnen de Russische geheime eenheden. Deze oefeningen geven je niet alleen kracht, flexibiliteit en uithoudingsvermogen, maar ook een hoog niveau van bewustzijn en vertrouwen.

Gecombineerd met de 'one of a kind' Systema Breathing, geven deze oefeningen je een solide basis voor elke fysieke activiteit in training en dagelijks leven.


BREATHING & HEALTH EXERCISES 

Verbeter je gezondheid en conditie, verwijder stress en herstel door middel de unieke statische en dynamische Systema adem oefeningen. geen eerder kennis, ervaring of bepaalde fitness level is vereist, DIT is hoe je fit wordt fysiek en psychologisch.

Individuele training proces voor iedere deelnemen op basis van zijn of haar capaciteiten en doelen. Ideaal voor sporters die hun prestaties willen optimaliseren, voor professionals in 'high risk' settings en voor iedereen die hun prikkelbaarheid, moeheid en frustraties vanher dagelijks leven willen overkomen en willen groeien in energie, kracht en geluk.


Trainingsdagen - en tijden

  • Dinsdag van 20:00 tot 22:00 uur.  Locatie: Gymzaal van De Kinderboom, Adelaarsweg 113, Amsterdam Noord.
  • Woensdag van 20:00 tot 22:00 uur.  Locatie: Gymzaal van De Kinderboom, Adelaarsweg 113, Amsterdam Noord.
  • Zondag van 13:00 tot 15:00 uur.  Locatie: Amsterdam Training Center, HJE Wenckebachweg 6-V5, Amsterdam Oost.