Fysieke, tactische en psychologische training om je overlevingskansen te vergroten.

 

 

WELKOM OP ONZE WEBSITE

Fysieke, tactische en psychologische trainingen om je overlevingskansen te verbeteren.. Een uit Rusland afkomstige unieke trainingsmethoden- en kijk op zelfverdediging, zelfbehoud, fitness en gezondheid. Een manier van trainen dat veel verder gaat dan technische vaardigheden en vaste patronen. De trainingen zijn creatief, dynamisch, uitdagend en grensverleggend.

Systema Amsterdam is een van de weinige officiële scholen in Nedereland erkend door Mikhail Raybko en Vladimir Vasiliev. Onze instructeurs worden jaarlijks beoordeeld en gecertificeerd door Vladimir Vasiliev persoonlijk.

Geregeld hebben we bezoekers uit de hele wereld die hier komen trainen of gastles(sen) verzorgen.


ONZE LOCATIE

De Combat & Health Academy Amsterdam, home of Systema Amsterdam.  Op de 1ste etage gelegen, een compacte maar zeer complete gym in het bruisende Centrum gebied Amsterdam Noord heerst een creatieve, inspirerende en uitdagende sfeer wat je zult helpen te groeien in bruikbare kennis- en kunde.

Met de Noord- Zuid lijn halte Noorderpark om de hoek is onze school  centraal gelegen en goed te bereiken met het openbaar vervoer, auto, fiets en zelfs met de boot. Gratis parkeren op eigen terrein!


ONS AANBOD 

Systema Russian Martial Art 

In Systema creëert de synergie van drie componenten een ECHTE STRIJDER - Gevechtsvaardigheid, Sterke Geest en Gezond Lichaam.

Het lichaam moet spanningsvrij zijn, vol van uithoudingsvermogen, flexibiliteit, moeiteloze beweging en explosief potentieel. De geest of psychologische toestand moet kalm zijn, vrij van woede, irritatie, angst, zelfmedelijden, waanideeën en trots. De vechtvaardigheid omvat bewegingen die krachtig en precies zijn, onmiddellijk en economisch, spontaan, subtiel en divers, de handtekening van een echte professional.

Om deze drie componenten te trainen en te ontwikkelen is Systema grofweg in tweeën te verdelen Systema Martial Art en Systema Breathing & Conditioning. Deze twee zijn onafscheidelijk met elkaar verbonden zijn.

Systema Russian Martial Art
Systema Breathing & ConditioningSystema Kids - Little Warriors

Systema-training is een van de beste manieren om analytische vaardigheden te ontwikkelen. Door zowel spel als serieus werk in de les, analyseert elk kind altijd de bewegingen van zijn partners en van zichzelf. Omdat er geen pasklare bewegingen zijn om te onthouden, evalueert een kind voortdurend zijn eigen sterke en zwakke punten. Hij wordt geconfronteerd met zijn grootste troef en uitdaging - zichzelf! Dit is ongetwijfeld een van de meest waardevolle vaardigheden in het leven. Het biedt jonge mensen echt vertrouwen. We moeten heel voorzichtig zijn als we het vertrouwen in onze kinderen benadrukken. Het is zo vaak gebaseerd op lof, rangen en een gevoel beter te zijn dan anderen. Een dergelijk vertrouwen zou nep en kwetsbaar zijn. Alleen kracht van binnenuit geeft echt vertrouwen, gebaseerd op nederigheid en op het goede pad.


SPECIALS & SEMINARS

Regelmatig organiseren wij specials en seminars om diepgang in een bepaald topic te krijgen en je training en kennis een boost te geven. Deze trainingen staan open voor iedereen die geïnteresseerd is. Systema-beoefenaar of niet, beginner of gevorderd Martial Artist is welkom!

21 Juli Elbows in a Fight

22 September Back from Toronto HQ

27 Oktober Systema Special - Gun work & disarm

17 & 18 November Combative Awareness

22 December Systema Special - Systema Groundwork

Voor aanmelding en/of meer informatie betreft de specials en seminars  KLIK HIER


PRIVE LESSEN & SEMINARS OP AANVRAAG

Onze instructeurs hebben meer dan 25 jaar ervaring in martial arts en kennis van agressie- en geweld. Hebben politie en justitie werk ervaring en werken regelmatig met deze beroepsgroepen samen doormiddel dit soort trainingen.

Doormiddel privé lessen of seminars kan er ingezoomd worden op speciale wensen en vraagstukken.

Systema principes zijn ook uitermate geschikt voor angst- en stress regulatie, diep leren ontspannen, kracht en flexibiliteit en natuurlijk (dus beter) leren bewegen.

 Voor meer informatie betreft privé training of seminars op aanvraag  neem contact met ons op KLIK HIERdedi

ging Amsterdam noord Holland 

WANNEER ZIJN WE GESLOTEN

Voorlopig vallen er geen lessen uit In de zomervakantie trainen wij door.